Love story
 
Love story - Jennifer Echols
 
Erin Blackwell älskar att skriva och längtar till att få börja på kursen kreativ skrivande. Klarar hon kursen finns det chans på en praktik plats på sin favorit förlag som kursledaren arbetar i. Allt hon behöver göra är att bevisa att hon kan skriva lika bra som alla andra kända författare och skribenter. Lite kritik från sina klasskamrater kommer hon att klara, den obligatoriska magdanskursen som Erin måste ta kommer säkert flyga förbi fort hoppas Erin på.
 
På kursen visar sig en annan student som Erin aldrig trott hon skulle se igen. Hunter, stallpojken i hennes morsmors farm. Stallpojken som stal hennes arv, universitetsbidrag från mormor och hela familjens stallföretag. Hunter smyger sig sakta in i Erins hjärna och hennes känslor om honom börjar komma i form av ord på uppgifterna. Hon hoppas bara på att Hunter inte avslöjar hennes hemlighet. 
 
Som svar på Erins historier väljer Hunter att skriva mystiska historier som inkluderar Erin. Hela klassen sliter håret av spänning och Erin börjar längta efter något hon inte vågar sträva efter. Historierna flöder ur deras fantasier men de börjar sakta bli mer sann än vad de trott. Inte långt efter inser Erin att hon och Hunter håller på att skriva ett slut, ett slut som kan bli sann.
 
 
Jag hade större förväntningar insåg jag när jag hade läst klart den. Ett par som har haft en jobbig förfluten träffas igen. Deras sätt att kommunicera och prata om det förflutna är att baka in sina känslor i sina skrivuppgiter för kursen. Klassen blir helt galen av iver och spänning varje gång de läser upp sina historier (enligt bokens förklaring) Väl i boken så var det inte direkt så. Klasskamraternas reaktioner var inte alls så som beskrivet, kanske en eller två, annars var det bara kritik från elever som tyckte si och så om Erins och Hunters historier. 
 
Genom historierna ser vi flashback på det som hände innan, det som orsakade den dåliga relationen mellan Erin och Hunter och Erin och hennes mormor. Däremot i en annan skepnad eftersom händelsen skrevs om för att passa uppgifterna. 
 
Karaktärerna var mogna, personligheterna var väldigt cliché men det gick att blunda för. Hela boken är rätt kort så man hinner bli klar innan man blivit irriterad på den. Jag läste min på min ibook och skulle nog inte ha valt att köpa en fysisk exemplar om jag fick chansen att göra det.
 
Boken får: ♥♥♥♥
 
college, echols, hunter, jennifer, love, trust,

Kommentera

Publiceras ej