Remember me? - Sophie Kinsella
 
Lexi Smart vaknar upp en morgon på sjukhuset och vet inte hur hon kommit dit och varför. Hennes man vid sidan om berättar att hon har varit med om en olycka och därför ligger på sjukhuset men Lexi kommer inte ihåg att hon har gift sig eller haft en pojkvän på sistone.
 
Hela hennes kropp är till perfektion. Raka och vita tänder, fräsh manikyr på naglarna, stört rik, gift och framgångsrik. Något stämmer inte inser Lexi. Hon har allt hon drömt om men det var för tre år sedan. Lexi har tappat minnet och minns bara tillbaka från tre år sedan. 
 
Med skakande ben försöker Lexi sakta återhämta sig från olyckan och ta reda på hur hon kommit dit hon är idag samtidigt som hon får försöka fortsätta leva sitt drömliv. Trots det försöker Lexi minnas de tre åren som lett upp till idag. Det blir inte enkelt och det lyxiga och framgångsrika livet Lexi trodde var hennes lyckliga slut visar sig gömma hemligheter som inte syns bakom all glans och glamor. 
 
 
Jag minns tyvärr inte mycket alls från den här boken eftersom den lästet någonstans runt sommaren 2007. Att jag ens minns att jag har läst den är redan ett stort kliv. De som känner mig privat vet vad jag menar med det. 
 
Enligt min Goodreads recension så var min åsikt kanske inte direkt positiv. Jag kände att sanningen bakom hela handlingen inte framstod lika tydligt eller alls efter att jag hade läst den. Antingen kom det fram eller så var det förlorat för gott. Ingen återvändo och minnesförlusten för Lexi var som en ny start på livet. Nu får hon chansen, att återvända till sitt gamla liv eller fortsätta leva drömlivet.
 
 
Trots missnöjet får boken: ♥♥♥♥♥ 
 
 
accident, affair, dream, girly, kinsella, lexi, loss, love, memory, rich, secrets, sophie, truth,

Kommentera

Publiceras ej