Inget utmärkande har hänt i mitt liv denna månad. Tråkigt men jag har haft lite fullt upp ändå! Har jobbat, satt och pluggade för fullt inför en omtenta som jag skrev för någon vecka sedan. Får hålla tummarna på att jag klarade den kursen #tredjegångengilt #komigennu!
 
Har inte köpt några nya böcker än så länge men det kommer förmodligen snart efter att de högst prioriterade grejerna har fixats. Det är rätt mycket man vill ha när man får pengar men prioriteringar tar verkligen på en när man inte är rik. Vill ha så mycket! Moderation is the key. Wishing is the strive. 
 
Skolan har gått igång för de flesta gymnasie eleverna tror jag. Kan inte hjälpa att hålla koll på dem, saknar min tid men man måste växa upp och gå vidare. Universitetet drar igång för mig om någon dag bara och jag kan säga att jag är rätt ivrig inför mitt andra år men tanken på att börja en ny kurs och all material som måste läsas och memoreras, inte så ivrig där inte... Vi börjar åtminstone lite senare än gymnasiet och slutar för det mesta tidigare också! Ha ha! Se där ja. Det ska bli kul också och se hur jag kommer balansera mitt nya jobb med skolan, de flesta lyckas göra det redan men det är första gången för mig! Kommer säkert gå galant! Hoppas jag...
 
Nog med det innan jag drar igång med hela mitt liv. Här är månadens bokinlägg. Två hela serier kastades ut i mitten och slutet av månaden, tog en attans massa tid på att repetera och skriva ner varje individuell bok för inläggen. *Ahem* The house of night *ahem* En utmaning om någon vill ta på sig den och läsa hela serien. 
 
Må gott folk!
 
 
 
     
 
     
 
         
 
 
 
 
 
 
 
monthly, summaries,

Kommentera

Publiceras ej