Silence (hush hush #3) - Becca Fitzpatrick
 
Nora vaknar upp i en kyrkogård och får veta att hon har varit borta i fem månader. Hon minns inget av dem månaderna och undrar starkt över varför hon inte gör det och varför hon varit borta så länge. Hela sommaren har i stortsätt redan gått och Nora är smått sur över att ha missat sin skolavslutning. 
 
Efter natten på kyrkogården försöker Nora återgå till sitt vanliga liv, hänga med sin bästa vän Vee, gå till skolan igen och bekanta sig med sin mammas mystiska och nye pojkvän Hank Miller som Nora inte riktigt förstår varför de är tillsammans. Hank Miller är pappa till hennes ärkefiende Marcie Miller. Livet kan inte bli mer förvirrande och irriterande tycker Nora.
 
En kväll träffar Nora på en oemotståndlig främling, ett drag mellan dem som Nora inte kan skaka av drar henne mot honom men så fort de möts försvinner han innan hon hunnit ställa en fråga. Det är något speciellt med honom tänker Nora och hon vet att han bär på svar som kan förklara natten på kyrkogården och många fler frågor och mystiska händelser runtomkring Noras liv. Frågan är bara hur hon ska komma nära honom innan han försvinner igen. 
 
 
Tredje boken i Hush hush serien! En väldigt unik struktur och idé i boken för att avsluta i nästa och sista boken i serien. Jag gillade första halvan av boken men mot andra halvan gick det ner. av personliga åsikter tyckte jag inte om det författaren hade planerat för historien att spela sig ut på och det gjorde mig inte riktig iver över att köpa den sista boken. Jag har dragit ut på att avsluta den i snart över ett år nu och ja, jag kan säga att jag lika gärna Frågan är bara hur snart....
 
Eftersom Nora vaknar upp nästan som en helt ny person gav det läsaren en  ny fräsh sida av henne att tolka. Hon hade kvar minnen från titidgare men det ger oss en inblick i hur hon skulle vara som person om hon aldrig hade träffat Patch tidigare och om inget av det här med änglar hade introducerats i hennes liv. Jätte skönt också över att äntligen slippa den förgående Nora, i bok två där hon var riktigt irriterande och avundsjuk. 
 
Patch ser vi självklart också av men han kan däremot komma lite sent i boken. Det känns äntligen helt när han introduceras igen i denna bok och man kan inte hoppas mer på att äta upp boken för att lösa hela gåtan med boken tillsammans med Nora och Patch.
 
Intressanta svar ges i boken, många av förklaringarna känns så logiska när de avslöjas. Vissa är frustrerande men man kan aldrig vara riktigt helt nöjd. Den fjärde och sista boken kommer behandla den sista striden och Nora kommer få vara med i den! Hurra, fast nej...
 
 
Boken får: ♥♥♥
 
 
 
 
   
 
Grey, Nora, Patch, angel, becca, crime, fitzpatrick, love, mysterious,

Kommentera

Publiceras ej