Hela juli månad har flugit förbi lika fort som juni och det har varit härligt med Stockholmsvädret denna sommar! Vad glad man blir... (inte sarkastiskt). 
 
För läsandet denna månad har jag behind the scenes nästan BARA läst e-böcker. På bloggen är det fortfarande gamla böcker som jag tidigare läst som postas upp. Gott om dem är det just nu! För att skynda på den processen, så att jag kan komma till mer aktuella lästa böcker, så kommer jag förmodligen skriva en gemensam recension för en hel serie istället för individuella för varje del. Jag läser i stort sätt bara serier har jag lagt märket till. På så sätt blir det inte heller konstigt att se recensionen för den sista boken i serien långt upp när man i stort sätt borde läsa den första, som otursvis ligger rätt så långt ner i inläggsflödet.
 
Hur som helst har det bara varit e-böcker denna månad eftersom jag inte kunnat köpa böcker jag vanligtvis brukar göra. När skolan rullar igång borde jag kunna köpa igen. Vad jag saknar bok-köpandet. Suck.... Snart!
 
 
 
        
juli, monthly, summaries,

Kommentera

Publiceras ej