Ytterligare en månad har flugit förbi och vi befinner oss i mitten av sommaren! Trist att det går så fort. Hade ni en bra midsommar? Det var en rätt lugn början för mig men sen så for jag iväg för att hjälpa min storasyster att flytta. Moving business är inget att ta lätt på! Speciellt när det inte finns hissar tillgodo.
 
För juni månad ser vi en rad med nya inlägg jämfört med förra månaden! Jag hade en liten maraton med skrivandet där. Skolan tog gott om tid av min fritid! Jag genomförde även en sorts inventering av min bokhylla, det är inte förrän nu som jag inser hur mycket böcker jag har! Jag kommer inte skriva recensioner till alla självklart men många av dem kommer postas upp inom snar framtid. 
 
På tal om en fullsatt bokhylla så hittade jag en tjej inne på youtube som älskar att läsa böcker. Hon har en fantastisk stor samling av bokhyllor fyllda med böcker och det är upp mot cirka 400 hundra böcker för tillfället. Samlingen växer då hon köper buntar med böcker varje månad! En riktig trogen bokälskare. Kika in på hennes kanal inne på youtube =>  Katytastic
 
Som avslut drar vi en sammanfattning på de böcker som postades upp på sidan för denna månad! Hela listan på böcker finns åt vänster menyfält eller i sina respektive kategorier som också ligger på vänster sida. Fortsatt glad sommarläsning!
 
 
            
      
 
juni, monthly, summaries,
 
 
 
The dark Divine ( The dark divine #1) - Bree Despain
 
Grace Divine har alltid vetat att något hemskt hade hänt den natten hennes storebror Judas kom blodigt släpande hem. Dagen efter hade Daniel Kalbi, bästa vän med Judas, försvunnit och nu tre år efter har han mystiskt återvänt och skrivit in sig i samma gymnasium som syskonen.
 
Trots Judas varningar om att hålla sig borta från Daniel kan inte Grace motstå dragningskraften till Daniel. Det är något mörkt som inte stämmer med honom men Grace ignorerar den känslan och låter Daniel visa henne den värld hon lever i, genom andra ögon och vinklar. Grace är såld men det tar inte lång tid innan sanningen bakom den natten grävs upp på nytt och det visar sig vara något Grace inte kan förstå. För att göra det måste hon offra det viktigaste hon har, sin egen själ.
 
 
 
Den var en aningen för "kyrkligt" för min smak. Grace var som en typsik tjej, även så Daniel och Judas. Ingen av dem var i stort sett intressanta eller annorlunda, vilket var tråkigt. Hela grundhistorien var inte heller något kul eller direkt annorlunda. 
 
Framsidan är väldigt fin men inehållet håller inte upp till den standarden. Jag har inte läst fortsättningen men planerar på att kanske göra det någon gång i framtiden. Rätt snart kanske. Bortsett från det så är boken väl en okej bok att läsa om man har lätt för att läsa böcker och är öppensinig om allt. Då kommer man inte slänga den mot väggen utav uttråkhet. 
 
Boken får: ♥♥♥
 
 
    
Christ, black, bree, daniel, dark, despain, divine, grace, jude, love, purple, religion, soul, supernatural, teen,
I andra serien av Jenny Hans Belly serie möter vi Belly och bröderna Fisher i en ytterligare känslosam sommar på Cousins beach.
 
 
Ingen sommar utan dig (The belly series #2) - Jenny Han
(eng. It's not summer without you)
 
Sommaren närmar sig för Belly igen men denna sommar är inte sig lik. Susannah finns inte längre kvar och hennes bortkom har skakat till sommartraditionerna. Belly känner sig inte lika ivrig att åka ut till Cousins beach igen men hon saknar sommartraditionen och framförallt bröderna. 
 
Det spraklade till mellan Belly och Conrad förra sommaren men något hände mellan paret och Belly är djupt sårad. Nu är Conrad plötsligt försvunnen och Belly och Jeremiah ger sig iväg för att hitta Conrad igen. De ger sig iväg och ödet drar triot tillbaka till där allting började, strandhuset på Cousins beach.
 
 
 
 
 
 
 
Det här måste vara mitt favorit omslag av hela serien. Den är mer höstlig än de två andra men hela boken är rätt nedstämd i sin stämning. Det handlar om att komma över Susannahs död. Bellys personlighet har blivit lite mer mogen sen vi sist såg henne och denna gång får vi inte bara tillbringa lästimmarna på stranden utan nu drar vi över till andra Årstider. Vilket känns lite annorlunda men helt acceptabelt.
 
Jag har alltid undrat över Conrads känslor för Belly. Hon är ett par år yngre än Conrad och Conrad och killarna brukar umgås med varandra. Det som jag tycker är konstigt är att han har spenderat väldigt många somrar med henne men att hon plötsligt är attraktiv för honom. Det låter väldigt logiskt för mig men jag förstår mig fortfarande inte på den kopplingen. Inte för att det är viktigt eller jätte konstigt. Det finns däremot en förklaring till hur Conrad alltid känt för Belly men i andra boken var detta en väldigt petande irritation och störningsmoment för mig.
 
Boken finns självklart även på engelska men den lästes på svenska. Boken är på 252 sidor och omslaget är för pocket formatet. 
 
Boken får: ♥♥♥♥♥
 
 
 
    
 
Conrad, age, belly, brothers, cousins beach, han, jenny, jeremiah, love, summer, teen,