I andra serien av Jenny Hans Belly serie möter vi Belly och bröderna Fisher i en ytterligare känslosam sommar på Cousins beach.
 
 
Ingen sommar utan dig (The belly series #2) - Jenny Han
(eng. It's not summer without you)
 
Sommaren närmar sig för Belly igen men denna sommar är inte sig lik. Susannah finns inte längre kvar och hennes bortkom har skakat till sommartraditionerna. Belly känner sig inte lika ivrig att åka ut till Cousins beach igen men hon saknar sommartraditionen och framförallt bröderna. 
 
Det spraklade till mellan Belly och Conrad förra sommaren men något hände mellan paret och Belly är djupt sårad. Nu är Conrad plötsligt försvunnen och Belly och Jeremiah ger sig iväg för att hitta Conrad igen. De ger sig iväg och ödet drar triot tillbaka till där allting började, strandhuset på Cousins beach.
 
 
 
 
 
 
 
Det här måste vara mitt favorit omslag av hela serien. Den är mer höstlig än de två andra men hela boken är rätt nedstämd i sin stämning. Det handlar om att komma över Susannahs död. Bellys personlighet har blivit lite mer mogen sen vi sist såg henne och denna gång får vi inte bara tillbringa lästimmarna på stranden utan nu drar vi över till andra Årstider. Vilket känns lite annorlunda men helt acceptabelt.
 
Jag har alltid undrat över Conrads känslor för Belly. Hon är ett par år yngre än Conrad och Conrad och killarna brukar umgås med varandra. Det som jag tycker är konstigt är att han har spenderat väldigt många somrar med henne men att hon plötsligt är attraktiv för honom. Det låter väldigt logiskt för mig men jag förstår mig fortfarande inte på den kopplingen. Inte för att det är viktigt eller jätte konstigt. Det finns däremot en förklaring till hur Conrad alltid känt för Belly men i andra boken var detta en väldigt petande irritation och störningsmoment för mig.
 
Boken finns självklart även på engelska men den lästes på svenska. Boken är på 252 sidor och omslaget är för pocket formatet. 
 
Boken får: ♥♥♥♥♥
 
 
 
    
 
Conrad, age, belly, brothers, cousins beach, han, jenny, jeremiah, love, summer, teen,

Kommentera

Publiceras ej