Nu får det bli lite eBook bland massan av härliga fysiska böcker. Vi svänger tillbaka till den populära kulturen av Zombies, vampyrer och... vad mer var det? Jo just det, varulvar...
 
 
Prince of wolves (The Grey wolves #1) - Quinn Loftis
 
Jacque är en normal tonåring som lever i ett litet samhälle i USA med sin mamma. Jacque och hennes två vänner ser fram emot att få tillbringa sista sommaren innan sista året på gymnasiet börjar. Inför det sista året på skolan anländer en utbytesstudent som ska bo hos Jacques grannar. Redan i första ögonkastet känner Jacque en konstig och stark koppling mellan sig själv och den nye anländaren Fane. Hon tittar nyfiket ut genom sitt sovrummsfönster och stirrar när Fane körs fram till grannhuset och stiger ur sin limosin. Fane vänder sig om och fångar Jacques blick, plötsligt kan hon höra vad han säger till henne utan att han öppnat munnen. Förskräckt drar hon sig tillbaka till sitt rum och Fane vet en sak säkert innan han hunnit sätta en fot i sitt nya hem, han har hittat sin partner för livet. 
 
Fane är en rumänisk varulvsprins som reser till USA i hopp om att få upptäcka världen men även förhoppningsvis hitta sin partner innan han tar över rollen som regent av varulvarna. Fane sätter sig genast in i rollen som Jacques partner och skyddar henne med all sin makt. Det blir komplicerat när samhället visar sig vara under styr av en annan varulv. Han har stigit in i ett territorium som inte är under hans familj. Varulven som anses äga territoriumet anklagar Fane för att olovligt kommit in på hans mark och även stulit hans partner, något som sätter Fane i lågor eftersom Jacque och han själv delar det speciella bandet, att kunna höra och prata med varandra med tankarna. 
 
Enligt lag måste en duell genomföras när ett slag om partner och territorium slås upp. Mycket står på spel och Fane måste välja kloka belsut för att inte förlora sin position, sitt liv och den han älskar.
 
 
Låt mig säga att den här eboken var den mest mesigaste och löjligaste jag någonsin har läst. Jag medger att den var väl lite sådär underhållande men kvalité aspekten, helt otroligt löjligt. Hela konceptet var skrattretande urlöjlig. Det kunde ha blivit en bra historia om den var mer realistisk. Händelser gick för fort fram. Från tomma intet börjar saker hända, något som vanligtvis skulle behöva en jämn fart för att vara realistisk. Känslorna inblandade var helt sanslöst skruvade. Något som skulle kunna ta omkring 3 veckor skedde på en dag, till och med timmar.
 
Fanes karaktär var... låt mig inte börja. Jacques var väl lite mer som vilken normal tonåring som helst men att vara öde-partnern till Fane slog mig i ansiktet, en blöt örfil för att få mig att sluta skratta. Fane, sluta purra, jag kommer inte ändra på min åsikt. Deras omgivning var lika löjliga dem med. Begränsningar med fanfiction material måste finnas! Det här är ett genialiskt exemplar av vad jag anser som fanfiction i en Red alert nivå. Lägg av.
 
Boken finns ute på engelska genom iBook, helt gratis på iBook affären. 
 
 
Boken får: ♥
 
cheesy, ebook, fane, fight, green, highschool, jacque, loftis, mate, pierce, prince, quinn, romania, territory, wolves,

Kommentera

Publiceras ej