Ytterligare en månad har flugit förbi och vi befinner oss i mitten av sommaren! Trist att det går så fort. Hade ni en bra midsommar? Det var en rätt lugn början för mig men sen så for jag iväg för att hjälpa min storasyster att flytta. Moving business är inget att ta lätt på! Speciellt när det inte finns hissar tillgodo.
 
För juni månad ser vi en rad med nya inlägg jämfört med förra månaden! Jag hade en liten maraton med skrivandet där. Skolan tog gott om tid av min fritid! Jag genomförde även en sorts inventering av min bokhylla, det är inte förrän nu som jag inser hur mycket böcker jag har! Jag kommer inte skriva recensioner till alla självklart men många av dem kommer postas upp inom snar framtid. 
 
På tal om en fullsatt bokhylla så hittade jag en tjej inne på youtube som älskar att läsa böcker. Hon har en fantastisk stor samling av bokhyllor fyllda med böcker och det är upp mot cirka 400 hundra böcker för tillfället. Samlingen växer då hon köper buntar med böcker varje månad! En riktig trogen bokälskare. Kika in på hennes kanal inne på youtube =>  Katytastic
 
Som avslut drar vi en sammanfattning på de böcker som postades upp på sidan för denna månad! Hela listan på böcker finns åt vänster menyfält eller i sina respektive kategorier som också ligger på vänster sida. Fortsatt glad sommarläsning!
 
 
            
      
 
juni, monthly, summaries,

Kommentera

Publiceras ej