I den efterlängtade sista boken av Belly serien får vi följa Belly och bröderna Conrad och Fisher in till universitetet. Inte bara det utan även svaret på vilken Fisher bror är den rätta för Belly. 
 
 
Sommar för evigt (The Belly series #3) - Jenny Han
(eng. We will always have summer)
 
Vi har hoppat fram ett par år och Belly och Jeremiah går nu på samma universitet och har varit oskiljdbara sen sommaren de blev ett par. Mot slutet av skolåret intill sommaren drar både Belly och Jeremiah till ett avslutande sommarfest på skolan och väl i festen grävs en hemlighet fram, något som Jeremiah ångrar djupt. Belly skakas av ilska men väljer att förlåta Jeremiah när han plötsligt friar till henne. 
 
Tillsammans börjar de plannera sitt sommarbröllop oavsett föräldrarnas motsägelser och protester. Bellys mamma vänder ryggen och bråken mellan mor och dotter lämnar Belly helt ensam och övergiven, men hon vill bevisa för sin familj att hon och Jeremiah har gjort rätt val. 
 
Sitautionen blir värre när Conrad erkänner att han fortfarande älskar Belly. Nu är dem tillbaka på strandhuset på Cousins beach där allting började. Kommer Belly och Jeremiah gifta sig eller har Belly verkligen slängt iväg sina känslor för Conrad eller inte? Är Jeremiah verkligen den rätta Fisher?
 
 
Ett vackert avslut för hela serien. En otrolig fantasikt serie som är så läsvärd! Det är facinerande hur mycket en författare kan få in på så få sidor. Framsidan är självklat helt strålande. Avslutet var lite svår att förutse eftersom Belly har förmågan att kunna vända på händelser hej vilt. 
 
Vacker och informativ omslag exclusivt för pocket. Lästes på svenska men finns på engelska! Sidorna ligger på 270 sidor.
 
Boken får: ♥♥♥♥♥
 
 
 
    
 
Conrad, belly, betrayal, choices, cousins beach, han, hurt, jenny, jeremiah, love, secrets, summer, trust, wedding,

Kommentera

Publiceras ej