Such a rush - Jennifer Echols
 
Leah bor i en nästan sönderfallen husvagn precis bredvid ett flygplatsområde för privatflygning. Varje dag hör Leah och hennes ensamstående och arbetslöse mamma de flygande planen ovanför dem, hur de ständigt skapar oljud för båda. Med moderns ständiga dejtande med olika män som lovar henne olika jobb, måste Leah stå ut med att när som helst bli utkastade från den plats de lyckas hyra för stunden. För att klara av hyran och mat måste Leah hjälpa till och jobba. Varför inte börja gilla flygplan istället för att hata dem tänker Leah. Hon vänder sin irritation mot oljuden till ett intresse för flygplan. Det blir ett mål och dröm om att få bli pilot. Hon börjar arbeta på flygplatsen nära husvagnsområdet och blir bekant med ägaren och får träffa hans tvillingsöner Grayson och Alec som också utbildar sig till att bli pilot. 
 
Planer vänds och Leah hittar sig själv i en situation där hon inte kan smita undan från Greysons hemliga fason. Uppe i luften kan hon inte rymma, han har henne fast och Leah kan inte göra annat än att fortsätta flyga i hopp om att rädda sin dröm. 
 
 
En bra bok med scener som inte tråkar ut en alls! Jag hade förväntat mig lite med tanke på vad baksidan retade med. Jag trodde att det var något mer allvarligare än det men jag förmodar att det måste vara rätt alvarligt i den kretsen. Något jag som utomstående inte förstår. 
 
Leah är en tuff tjej som har fått lära sig att ta hand om sig själv eftersom hennes mamma inte direkt finns där för henne. Jag förstår mig inte på modern, hon beter sig inte heller riktigt som en mamma utan mer som en syster med bördan att ta hand om sin lillasyster. Henne såg man knappas av heller.
 
Bröderna Grayson och Alec, två pinglande tonårskillar som flyger deltid hos deras frånskilde pappa. Efter en hemsk olycka lämnas flygplatsen över till sönerna. Grayson som är äldre tar åt sig rollen och försöker styra upp den nästan nedlagda företaget. De måste snabbt mogna till för den rollen men Grayson har tydligen en agenda Nu tvingar han Leah att genomföra sin hemliga plan, utan att berätta för henne varför hon måste stötta på Alec, när det egentligen är Grayson Leah gillat i hemlighet i flera år. 
 
Boken lästes på engelska och ligger på 325 sidor i inbunden format.
 
Boken får: ♥♥♥♥
 
 
airplane, alec, brothers, echols, grayson, jennifer, leah, pilot, rush, saving, such, trust,

Kommentera

Publiceras ej