The dark Divine ( The dark divine #1) - Bree Despain
 
Grace Divine har alltid vetat att något hemskt hade hänt den natten hennes storebror Judas kom blodigt släpande hem. Dagen efter hade Daniel Kalbi, bästa vän med Judas, försvunnit och nu tre år efter har han mystiskt återvänt och skrivit in sig i samma gymnasium som syskonen.
 
Trots Judas varningar om att hålla sig borta från Daniel kan inte Grace motstå dragningskraften till Daniel. Det är något mörkt som inte stämmer med honom men Grace ignorerar den känslan och låter Daniel visa henne den värld hon lever i, genom andra ögon och vinklar. Grace är såld men det tar inte lång tid innan sanningen bakom den natten grävs upp på nytt och det visar sig vara något Grace inte kan förstå. För att göra det måste hon offra det viktigaste hon har, sin egen själ.
 
 
 
Den var en aningen för "kyrkligt" för min smak. Grace var som en typsik tjej, även så Daniel och Judas. Ingen av dem var i stort sett intressanta eller annorlunda, vilket var tråkigt. Hela grundhistorien var inte heller något kul eller direkt annorlunda. 
 
Framsidan är väldigt fin men inehållet håller inte upp till den standarden. Jag har inte läst fortsättningen men planerar på att kanske göra det någon gång i framtiden. Rätt snart kanske. Bortsett från det så är boken väl en okej bok att läsa om man har lätt för att läsa böcker och är öppensinig om allt. Då kommer man inte slänga den mot väggen utav uttråkhet. 
 
Boken får: ♥♥♥
 
 
    
Christ, black, bree, daniel, dark, despain, divine, grace, jude, love, purple, religion, soul, supernatural, teen,

Kommentera

Publiceras ej