Fire - Terra Harmony
(Akasha series #3)
 

Vi återvänder till serien som jag pubilcerade rätt så länge sedan! I Fire får vi äntligen se när Kaitlyn föder sitt barn och hur hon handskas med förlossningen helt själv i den fasansfulla situationen. 
 
Kaitlyn kämpar sig igenom förlossningen, smärtorna som får henne att tro att hennes liv är snart över kontraheras mot styrkan över att rädda och föda sitt barn. Hennes barn som vi och ingen annan vet vem pappan är. När det hela är över ger sig Kaitlyn iväg för att rymma från Micahs sökningsradar. Hon gör allt för att inte bli upptäckt och hamnar i säkert skydd hos en familj av en dotter och hennes mor som är en naturläkare. Med deras hjälp klarar hon sig från de första veckorna av mödraskapet och Kaitlyn ser äntligen en klar framtid framför sig med deras hjälp.
 
Inte länge till börjar elementen invadera hennes liv igen och snart måste Kaitlyn ge sig iväg med sitt barn för att rymma bort från både Micah och Shawn som verkar samarbeta för att hitta Kaitlyn. Kaitlyn har aldrig velat ha livet som en Gaia och med ett barn som också tycks bära på ett av elementens krafter ökar risken för att hon tas från Kaitlyn för alltid. När båda potentiella papporna närmar sig hennes boskap ställs Kaitlyn inför ett av sitt livs svåraste dilemmor.
 
 

Här är stupet allihop! låt mig presentar mina femtioöringar till denna del i serien.
 
Det var extremt för smörigt och fluffigt för min smak. Historien är för baserad och beroende av bebis-kortet och om historien skulle ändra riktning skulle det sluta katastrofalt för hela serien. Det skulle inte alls gå ihop om vi hade tagit bort bebis faktorn och det är synd att se denna story ha en annan väg att gå mot.
 
Jag personligen gillar inte när en historia är för beroende och påbyggande av en element som jag inte gillar så mycket. Bebis grejer kan jag acceptera i en viss grad om det verkligen passar in i allt annat. I detta fall är redan den eco-fantasy grejerna redan en stor grej och så måste Terra Harmony röra till det med att slänga in en bebis i det hela. Vädigt många scener gör det mesigare att läsa och dem blir tvungen att vara en obligatorisk scen att läsa för annars går inget annat ihop i historien. Terra Harmony borde ha öppnat upp vägen och inte smalnat ner den så som hon fört denna story. 
 
Dne sista boken Earth komme rjag inte att fortsätte med fasten Fire slutade med en rätt okej cliffhanger. Trotts det är det inte tillräckligt för mig att läsa klart serien just nu, kanske i framtiden. 
 
 
Boken får: ♥♥ 1/2
 
 
 
 
   
birth, black, chase, child, elements, fire, friendship, harmony, hero, kaitlyn, love, micha, terra, war,

Kommentera

Publiceras ej