Det börjar närma sig slutet av sista sommarlovet innan jag officiellt blir färdig med skolan, förhoppningsvis iallafall. Jag håller tummarna! 
 
I väntan på studiepengar tog jag en sväng förbi biblioteket och använde för första gången på evigheter mitt kort! Jag har varit utan någon ny bok hela sommaren och jag känner mig som en urtorkad trasa som längtar efter vatten. Det blev en massa e-böcker istället men de ger inte riktigt samma känsla. Det är även enormt mycket jobbigare att läsa genom en lite ipod, så jag har varit rätt sugen på en mini ipad. Däremot har inte jag pengarna för en sådan äppel-mojäng och om jag nu hade det så skulle det förmodligen ha använts för att köpa fysiska böcker istället. Är man en boksamlare så är man! 
 
Så fort pengarna rullar in igen skickar jag iväg en färsk fet beställning på nya böcker. Tills vidare så blir det biblioteksböcker. Kanske lika bra det för jag har släpat hem två del-1 böcker till serier jag har hållit utkik på rätt länge. Jag har varit så upptagen med att läsa klart gamla påbörjade serier att det har varit svårt att hitta nya. Jag vill inte heller spendera jätte mycket pengar på en hel serie och sedan visar det sig att den inte varit så intressant som jag trot. Men det ska bli bra det. 
 
What happened to goodbye? - Sarah Dessen
Allt och lite till - Sarah Dessen
Homecoming queen - Moa Herngren
Cinder - Marissa Meyer
The Infernal devices: Clockwork angel - Cassandra Clare

Kommentera

Publiceras ej