Här är man igen, en månad senare, med lite gott och blandat. Skolan är igång med dunder och brak. Har inte varit så här ängslig av skolarbeten sedan...aldrig. Kan inte vänta tills allt är över, 8 månader kvar och jag är klar. Håller tummarna!
 
Jag äntligen skickat iväg den efterlängtade och årliga bokbeställningen. Nu kommer den kanske lite olägligt eftersom jag flyttar igen om drygt en och en halv månad. Dem tyngsta flyttlådorna var faktiskt mina böcker, även om jag hade delat upp dem i flera olika lådor. Blir väl lite mer utspridning till nästa flytt. Jag måste även lösa bokhylleproblemet också, finns ingen plats kvar. Saknar min andra smala bokhylla hos modern min. Bara om den fick följa med. Nu är nästan varje hyllplan rena Tetris spelbanan.
 
I väntan på att Adlibris skickar min beställning har jag sedan sommaren lånat böcker från biblioteket. Bara idag skulle jag, som i uppdrag, lämna en bok men jag kom ut med två nya. I väskan hade jag redan en annan som jag för tillfället läser, så fullpackat blev det! Nu känns det även som om jag har en deadline på att läsa klart böckerna för annars blir det förseningsavgift! Däremot känner jag lite ånger eftersom det är så mycket skolmaterial som måste läsas, rapporter och uppsatset att skrivas samt test studier att genomföra. Hur hinner man med allt egentligen?
 
Scarlet - Marissa Meyer
Clockwork prince - Cassandra Clare
The Assassin's blade - Sarah J. Maas
The pledge - Kimberly Derting
 
Lästa:
Shadow of the mark - Leigh Fallon
Inte riktigt enligt plan - Denise Rudberg & Hugo Rehnberg
Entwined with you - Sylvia Day
On the fence - Kasie West
Loosing it - Cora Carmack
His hired girlfriend - Alexia Praks
Bound - Kira Saito
 

Kommentera

Publiceras ej