Crescendo (hush hush #2) - Becca Fitzpatrick
 
Nora är långt från ett perfekt liv. Efter att ha räddat både sitt och Patch liv sen olyckan ser Nora fram emot att få spendera tid tillsammans med Patch och hennes vänner som normala människor. Livet är långt från vad Nora hoppats på. Patch beteer sig annorlunda, hans psykiska frånvaro irriterar Nora och förr eller senare börjar Patch helt plötsligt spendera mer tid med hennes fiende Marcie Miller än henne, något som drar Nora över gränsen. 
 
En gammal familjeväns son, Scott Parnell rullar in till stan med en attityd Nora inte förstår sig på. Med Patch frånvaro dras Nora mot Scotts mystiska beteende och problem. Mycket snart börjar Noras äventyr med att gräva upp hemligheter rulla på, hemligheter som borde förbli tystad. Så som att Marcie och hennes familj har en stor roll i hennes liv, mer än vad hon anar och önskar.
 
 
Vad jag minns av den här boken var att Nora var otroligt, oundviklig och smärtsamt irriterande. Hennes konstanta tvivel fick henne att verka som en över"beskyddande" eller avundsjuk flickvän som inte riktigt kan behärska sig. Mycket av vad Patch gör i denna bok har en förklaring men Nora verkar vara fullt upp med att hävda en massa saker och stackars Patch kan inte förklara sig. Däremot är det kanske en aningen förståeligt eftersom rätt så mycket har hållit hemligt för Nora sen hon föddes, kanske till och med innan det. Vi snackar om fallna änglar och deras oändlighets historia...
 
Scott är en liten pingla som man då och då vill smälla till men han är ju yngre och mer pubertetspåverkad än vad Nora är. Så hans handlingar och tankesätt är ju.... okej från min sida eftersom han ändå har ett huvud och sinne ser man mot slutet av boken. Goooig liten lillebror (muskelknutte) material är han. 
 
Patch är Patch i denna bok...
 
Hela serien finns ute, både på engelska och svenska, hardcover som paperback. Take your pick. Min exemplar är inbunden, åksjuksframkallande glänsande grå och ligger på 427 sidor på engelska. 
 
Boken får: ♥♥♥♥
 
 
 
   
Grey, Nora, Patch, YA, angel, battle, becca, fallen, fitzpatrick, love, secrets, war,

Kommentera

Publiceras ej