Halloj i stugan! 
 
Hur är läget i det konstigt varma september månad? Okej, så varmt har det inte varit på sistone men varmare än vanligt har jag upplevt och hört. Skolan har sparkat igång för alla och för alla som inte går i skolan så har det väl gått en god bit på jobbet. Okej trist att skriva om detta. Hur som helst har jag fått en ny dator! Så det ska bli kul att få skriva igen. Inte för att det var tråkigt innan men att skriva en pytte liten bärbar på 13" är inte så idealt. Nu efter lite över 1 år så har man en stor dator att leka med! Och så bestämmer sig mina andra elektroniska grejer att gå sönder också... suck... 
 
Med häpnad måste jag erkänna att jag absolut inte har läst en endaste bok denna månad. En lite vit lögn är att jag har, fast det är en urgammal bok min kompis läste på högstadiet som hon visade mig. Det var kul att läsa och se hur man växer ur läsnadet av vissa böcker med åren. Det är betydligt mycket mer icke R rated nu om man får yttra sig så.
 
Jag håller på att skrapa ihop en lista på böcker som ska köpas in innan året är slut hoppas jag på. Läslistan till skolan har inte varit kort detta år så jag har knappt haft tid att tänka på annat. Jobbet har tagit upp en del av min fritid så jag håller tummarna på att bloggen inte försvinner ur mitt minne. Det kommer förmodligen bli färre inlägg.
 
 
  
        
   
  
monthly, september, summaries,

Kommentera

Publiceras ej