Hej?
 
Jag har ingen som helst giltig anledning till varför jag varit borta sen september? Jag hade förväntat skriva många flera inlägg då jag precis fått min stationära dator hemleverad efter så mycket strul med UPS. Deras tjänst är inte så anpassat till studentlivet. Helt och hållet min åsikt! Varje gång jag ser deras skåpbil ute på gatan kan jag inte hålla mig för rysningar. Än så länge har jag inte bojkottat DHL så galen har jag inte blivit. 
 
Jag har även flyttat sen två månader tillbaka. De flesta av mina böcker fick följa med men ett fåtal fick stanna kvar  i fågelboet. Det betyder att jag inte kunde lasta med min andra bokhylla eftersom någon hylla var tvungen att stanna kvar. Det menas då med att jag måste komma på andra lösningar till hur jag ska ställa mina nya böcker. I samband med flytten har det varit en helt ny upplevelse att bo själv, vilket är ett av de anledingar till varför jag inte varit vid liv på bloggen. Skolfronten har flytit på som vanligt, tagit upp väldigt mycket av min kraft och tid. För att lägga på det så blev jag även extremt sjuk någon vecka efter jag flyttat. Fejkhostan vill fortfarande inte ge sig.
 
Jag känner mig lite tankespridd, har fått för mycket kaffe idag. Bäst att spinna vidare innan en biografi skrivs. Här är böckerna som inhandlades sedan en månad tillbaka. Några är redan lästa, recensioner kommer inom kort!
 
Må gött!
 
haul
 
 Goddess - Josephine Angelini
Recension kommer snart!
 
What Maisie knew - Henry James
Såg filmen och älskade den! Tänkte svepa hem boken och håller tummarna om att den är lika bra. Plus att den ser ut som en klassiker så tummen upp. Måste läsa flera klassiker.
 
The great Gatsby - F. Scott Fitzgerald
Enbart för att jag vill se filmen men det kan jag inte göra förrän jag läst boken! Och så är det så klart en klassiker också. 
 
Abandon: Underworld - Meg Cabot
Recension kommer snart!
 
 
The unbecoming of Mara Dyer - Michelle Hodkin
Den som jag såg mest fram emot att läsa när hela beställningen kom. Den är fortfarande inte läst men det kommer med tiden. Snart så!
 
Everneath - Brodi Ashton
Såg intressant ut och omslaget är så snygg! Kan inte heller vänta tills jag kan börja på den!
 
En dag - David Nicholls
Har lite intresse på att se filmen men brydde mig inte så mycket om att behöva läsa boken innan jag ser den men boken verkar vara rätt omtyckt. Och så kostade den en tjugolapp bara så den åkte med i beställningen. 
 
 
 
bookhaul,

Kommentera

Publiceras ej