Jade lider av panik- och ångestattacker. Jag var nära att få en ångestattack för några månader sedan. Min anledning var kaffe. Jag trodde att mina ögon och jag själv skulle explodera. Att jag skulle springa för mitt liv som om en zombieinvadering pågick. Inget mer kaffe efter det inte.
 
Jade går sista året på gymnasiet. Ingen viktig faktor egentligen. Likaså gäller andra delar som presenterades i boken. Jag hade kanske för höga förväntningar när jag först köpte den. I början av varje kapitel finns det en fakta paragraf om elefanter. Elefanter verkar vara en röd tråd genom hela historien. De var nykeln till hur Jade hanterade sina panik och ångest attacker. Mer en det fanns det inte. De hade inte en sådan stor roll alls, utan var ett sätt att introducera hennes nya upptäckt. Hennes nya distation blev Sebastian; den unga pojken med ett spädbarn på ryggen. Jade blev alltom i sig för att få veta Sebastians historia. Så distraherad av sin nyfunna nyfikenhet och lycka att hon inte såg hur hennes egen familj hade det. Inga elefanter där inte.
 
Budskapet är ännu svår att förstå. Det fanns flera grejer som jag kan gissa på men inget jag riktigt är stensäker på. Vad var budskapet egentligen? 
baby, caletti, deb, highschool, jade, love, parent, sebastian, secrets, teenager,

Kommentera

Publiceras ej