Hej, jag är en shopaholic
Årets andra stora bokköp som med lättnad kom fram samtidigt! Så dumt av mig att verkligen inte tänkta ordentligt innan jag skickade iväg beställningen. Var tvungen att beställa en separat beställning tio minuter efter för att jag missat en bok. Vips så var en annan bok tvungen att slinka med för att utnyttja gratis frakt. Ibland är gränserna till gratisfrakt bara så banal, fast jag förstår ju behovet. Jag inväntar det sista paketet som egentligen är endast en bok. Beställde den från Bokus några dagar efter men den borde hamna direkt i min brevlåda så det borde inte påverka min lathet till större del...
 
Månaden har flytit på, inte så många inlägg lades upp men bättre än när jag inte publicerade något alls. Dels har jag även läst mycket för att jag har kommit tillbaka till rutinen att läsa lite innan jag lägger mig. Och så självklart för att man inte vill tenta plugga sina andra feta lexikons vars deadline närmar sig alltmer. Så passande att jag har fiskat hem så många böcker. Att man alltid gör såhär innan tentor. 
 
 
 
bookhaul
 The evolution of Mara Dyer
Michelle Hodkin
Andra boken i serien Mara Dyer trilogin.
 
The nature of jade
Deb Caletti
 
Finale
Becca Fitzpatrick
Fjärde och sista boken i Hush hush serien.
 
Insurgent + Allegiant
Veronica Roth
Andra och sista boken i Divergent serien.
 
Sever
Lauren Destefano
Tredje och sista boken i The Chemical garden serien. 
 
 
Majoriteten av böckerna som jag köpt är för det mesta avslutande böcker i serier jag har läst längst med åren. Finale skulle ha avslutats redan i början av förra året men det blev inte av eftersom jag väntade på rätt storlek och att priset skulle sänkas. Lika så med Sever.
 
För några dagar sedan satte jag och pillade på html grejen för hemsidan och hittade en widget som tillåter en kontinuelig uppdatering av vad jag gör i Goodreads! Fiffigt men jag pillar och funderar fortfarande på vilken shelf och hur många böcker jag vill ska synas. Jag vill ju inte att det ska vara så upprepande med det jag lägger upp och det som jag dagligen uppdaterar genom Goodreads. För mycket godheter att bestämma sig för. Trevlig läsning allihop! Jag behöver lunch nu.
 
 
 
bookhaul, mars, summaries,

Kommentera

Publiceras ej