mara dyer
 
 - The unbecoming of Mara Dyer -
Michelle Hodkin
 
Mara vaknar upp på sjukhuset och har inget minne av vad som har hänt innan dess. Bästa vännen Rachel är borta, likaså Claire och pojkvännen Jude överlevde inte olyckan, vilket Mara gjort utan större skador. Mara inser att något måste vara utom det normala. 
 
Mara och hennes familj väljer att flytta till en ny stad för att låta Mara börja om på nytt i hopp om att få tillbaka minnena från olyckan. Men Mara kan inte med ro börja om. Hon börjar se sina döda vänner och levande personers död innan det hänt. Och så visar skolans mest attraktivaste kille Noah Shaw ett stort intresse för Mara. Är han verkligen intresserad av Mara eller har han en dold agenda bakom det hela?
 
 
 
 
Jag väntade rätt länge på att få läsa den här boken, sisådär sen förra året må jag tro. Beställde äntligen hem den när jag skickade iväg min nyårsbeställning men det var inte den första boken jag plockade upp för att läsa. Det sprattlade verkligen till av förväntan eftersom jag har hört bra grejer om boken och jag måste få medge, är inte omslaget härlig? Genial.
 
Den visade sig inte vara så bra som mina förväntningar. Jag hade hoppats på mykcket mer spänning och händelser och det fick jag nästan inte. Den överskodliga känslan över hela läsprocessen var tom... mer vet jag inte hur jag ska förklara det. Det kändes som om jag hela tiden läste om hur frustrerad Mara var över sina visioner och hur hon försöker komma till ro med sitt nya liv och sin familjs omställning efter efter olyckan. 
 
Jag ser klara tecken på att författaren har planerat att det ska vara en serie. Det är endast sådana här böcker som jag ser samma mönster med tomhet och liknande. Vissa andra böcker har en mer fylligare, denna har tyvärr inte det så jätte bra var den inte. Men omslagsserien är jag såld på! 
 
Betyg: ♥♥♥
 
  
 
 
 
Shaw, amnesia, dark, david, death, dyer, love, mara, mars, noah, supernatural, unbecoming,

Kommentera

Publiceras ej