Klockan tickar. Nikki har återvänt efter hundra år men på ytan har endast sex månader gått. Varför har Nikki återvänt? Efter att ha överfört sin energi, sina känslor till Cole i hundra år är Nikki dränerad och få klarar återvändningen. Nikki har ett mål och det är att säga hej då till sin familj på rätt sätt denna gång och inte bara försvinna och orsaka mer sorg och skada när hon först försvann. 
 
Minnen har försvunnit en för en men ett ansikte var fastklistrat under åren. Jack, kärleken som fick Nikki att leva på sjunde himlen och kärleken som krossade hennes hjärta i miljoner bitar. Återvändningen till ytan har varit mer ansträngande än Nikki förväntat sig och känslorna Nikki känner hos alla försvårar Nikkis mål. Att återvända kan ha varit ett misstag som förvärrar situationen mer. Att gå under med Cole och bli hans drottning i Everneath må nog vara den enkla vägen ut ur röran men hennes familj och vänner förtjänar mer.
 
Mytologier hit och mytologier dit. Persefone hit och dit. Jag hade inte förväntat mig ytterligare en till men eftersom den här boken hade en väldigt unik uppbyggnad kunde jag stå över denna gång. Jag älskar hur Jack inte ger upp på Nikki utan försöker möta henne varje gång. Oavsett alla förändringar går Jacks kärlek till Nikki djupt ner i benmärgen. Sådan stark kärlek att Nikki återvände och såg ljuset i sin återvändå. En kärlek så stark att han är redo att ge upp allt om och om igen. #4everJack. Peace out. 
cole, death, jack, love, mythology, nikki, red, sacrifice, time,

Kommentera

Publiceras ej